Είναι με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που γιορτάσαμε τα 70 χρόνια λειτουργίας του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, ενός Οργανισμού που έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό στην πρωτεύουσα.

Επί 7 δεκαετίες, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας έχει διαδραματίσει έναν κρίσιμο ρόλο στη διασφάλιση της πρόσβασης του πληθυσμού μας σε καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό. Με την αναπτυξιακή του δράση και τη στρατηγική προοπτική, το Συμβούλιο έχει εξελιχθεί σε αξιόπιστο φύλακα των υδάτινων πόρων της Κύπρου και πρωτοπόρο στην εφαρμογή τεχνολογικών και βιώσιμων λύσεων.

Καθώς βλέπουμε προς τα εμπρός, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υδροδότηση, να προστατεύουμε το περιβάλλον, και να προωθούμε τη βιωσιμότητα, προσαρμόζοντας την ανάπτυξή μας στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας μας.

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους όσοι έχουν στηρίξει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας κατά τη διάρκεια αυτών των 70 ετών, και προσκαλούμε όλους να μοιραστούν μαζί μας αυτήν την επίτευξη καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τη νέα εποχή, αυτή του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη.