Νερό. Ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε.

Προστατέψτε το.

Πληρωμές

Εξόφληση λογαριασμού

Ο λογαριασμός εξοφλείται τόσο στα γραφεία του Συμβουλίου όσο και στις Εμπορικές Τράπεζες και τα Συνεργατικά Ιδρύματα καθώς και μέσω διαδικτύου στην παρούσα ιστοσελίδα.

Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς υδροληψίας τους μέχρι και δύο μήνες μετά την ημερομηνία λήξης που αναφέρεται στα έντυπα των λογαριασμών.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής ο λογαριασμός μπορεί να ξοφληθεί στους προαναφερόμενους τόπους, θα επιβάλλεται όμως 10% επιπρόσθετη επιβάρυνση στο οφειλόμενο ποσό η οποία θα περιλαμβάνεται στον επόμενο λογαριασμό.

Τραπεζικές ή ταχυδρομικές επιταγές να εκδίδονται στο όνομα του Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας και να είναι διγραμμισμένες.

Νοείται ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής του λογαριασμού, το Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα με βάση τον Κανονισμό 14 (ΚΔΠ 109/2012)  να διακόψει την παροχή του νερού χωρίς άλλη προειδοποίηση και ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αποσύνδεσης και επανασύνδεσης που προβλέπονται από τον Κανονισμό.


Αυτόματη εξόφληση λογαριασμού

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο σύστημα αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών, θα πρέπει να παρουσιαστείτε στα γραφεία του Συμβουλίου για να δώσετε την εντολή σας. Ο λογαριασμός θα ταχυδρομείται στη διεύθυνση σας για ενημέρωση και θα εξοφλείται με βάση τα στοιχεία τα οποία θα στέλλονται στην Τράπεζα ή στο Συνεργατικό ΄Ιδρυμα από το Συμβούλιο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών.


Πληρωμή λογαριασμού μέσω του WBN Mobile Application

Πάρε την ενημέρωση και τις πληρωμές στο χέρι σου εύκολα και απλά μέσω του κινητού και της εφαρμογής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας που μπορείς να την κατεβάσεις εντελώς δωρεάν μέσω Apple Store και Play Store.


Πληρωμή λογαριασμού μέσω του διαδικτύου

Μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό υδροληψίας σας από το διαδίκτυο μέσω της νέας μας ιστοσελιδας ή μέσω της Εμπορικής Τράπεζας που συνεργάζεστε.
Για τη χρήση της πιο πάνω μεθόδου πληρωμής δεν υπάρχει οποιοδήποτε επιπρόσθετο κόστος.


Λήψη λογαριασμών μέσω email

'Οσοι επιθυμούν, μπορούν να λαμβάνουν τους λογαριασμούς υδροληψίας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), αντί μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

 1. Ο λογαριασμός θα πρέπει να είναι στο όνομα του καταναλωτή και
 2. Η συγκατάθεση του καταναλωτή, με τη συμπλήρωση του εντύπου.

Το έντυπο θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους καταναλωτές, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ και σταλεί στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας:

 1. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή
 2. Με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22698200 ή
 3. Στη διεύθυνση 'Λεωφόρος Αθαλάσσας 84, 2012 Στρόβολος'.
 • "Όραμα μας η όσον το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών με ποιοτικό νερό και σε ικανοποιητική ποσότητα"

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 • Λεωφ. Αθαλάσσας 84, 
  ΤΘ 21943, 1515 Λευκωσία
  Τηλ.: 77771090,
  Φαξ: 22698200,
  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Τηλ. για βλάβες: 77771090
  Τηλ. για κατοίκους εξωτερικού: +357 22747080

Ακολουθείστε μας