Στην υπογραφή της σύμβασης που αφορά την διαχείριση της αλλαγής, εν όψει της συγκρότησης του νέου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λευκωσίας, προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 25/1/24, οι εκπρόσωποι του Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου και της κοινοπραξίας που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου.

Τη σύμβαση υπέγραψαν στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΛ, ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας και Διαχειριστής του Έργου Μεταρρύθμισης για τη δημιουργία του ΕΟΑ Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνος Παρμακλής, με τον Εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας  EYCyprus Advisory Services και GrandXpertConsulting,  κύριο Παναγιώτη Θρασυβούλου.

«Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της ομαλής και λειτουργικής μετάβασης στα νέα δεδομένα του ΕΟΑ Λευκωσίας για τους εργαζομένους που θα απαρτίσουν τον νέο Οργανισμό όπως και η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών. Παραμένοντας πιστοί στα χρονοδιαγράμματα της μεταρρύθμισης εργαζόμαστε πυρετωδώς ώστε η 1η Ιουλίου 2024 να μας βρει έτοιμους και καθόλα οργανωμένους ώστε να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες στους πολίτες υπηρεσίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Παρμακλής.

Σηκώνοντας από νωρίς μανίκια, η κοινοπραξία, έχει ήδη προχωρήσει στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΟΑ και συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο με τα θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης όλων των εργαζομένων στο νέο Οργανισμό, προκειμένου να είναι όλοι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πολιτών, από την πρώτη κιόλας ημέρα υλοποίησης της μεταρρύθμισης.